HuiskaMerz

HUISKAMERZ - Poster website
HuiskaMerz is een maandelijks terugkerende avond in de bovenzaal van Merz, met een avondvullend programma vol met muziek, theater, poëzie en alles wat daartussenin zit!

De volgende HuiskaMerz is op donderdag 5 oktober

 
ESTHER DE BEUN – DICHT
Esther de Beun schrijft graag poëzie, maar ook korte verhalen en songteksten. Tegenwoordig in het Nederlands met soms een zijstapje naar het Engels. Ze schrijft ook in opdracht, zo had ze een gedicht speciaal geschreven voor de Dordrecht Pride. Ze staat graag op het podium van Spoken Word-organisaties als ‘Woorden Worden Zinnen’ en ‘Paginagroots’. Ze heeft een eigen radioprogramma ‘Goedemorgen Met Esther’ bij Drechtstad FM in Dordrecht. Naast radiotechnicus is ze ook een van de Dichters van Dienst bij Studio de Witt, eveneens bij Drechtstad FM. “Een dag niet geschreven is een dag niet geleefd” geeft wel aan dat ze altijd bezig is met het creëren van gevoelige gedachten op papier.

JEAN VAN SEVENTER – CABARET
Jean van Seventer, stand-up comedian uit Almere, getrouwd en kinderen. Met deze volzin heb je de basiselementen van zijn comedy show samengevat. Zijn stijl als stand-up comedian is ongedwongen maar zeker niet onverschillig. Naast de zogenaamde hapklare brokken vindt Van Seventer het ook prettig om schurende grappen te brengen en tegen het onaanvaardbare aan te schuren. Dit levert steevast een boeiende comedy show op die tot dankbaar applaus en hilariteit leidt.

PEETMAN – SINGER-SONGWRITER
Peetman (1977) is een singer-songwriter uit Middelburg die zichzelf niet ziet als een échte siso. ‘Een singer-songwriter is voor mij iemand die liedjes schrijft ter lering, ik maak slechts liedjes ter vermaak’, zegt hij er zelf over. Hij omschrijft zich liever als een cowboy gevangen in het lichaam van een Middelburgse Zeeuw die muziek maakt waarin country en blues de boventoon voeren.
Zijn Engelstalige teksten gaan veelal over kleine menselijke ongemakken als liefdesverdriet, geldgebrek en zijn doorspekt met humor en een flinke dosis zelfspot.

Houd ons op Facebook in de gaten voor meer nieuws of kom gewoon gezellig langs en laat je verrassen….

 

Gezocht!

Voor aankomende edities van HuiskaMerz zijn we altijd op zoek naar talent op het gebied van cabaret, performance art, toneel, dichtkunst, muziek etc. Wil jij ons podium betreden? Neem contact met ons op!

Scroll Up