HuiskaMerz

HUISKAMERZ - Poster website

De volgende HuiskaMerz is op donderdag 2 maart

HuiskaMerz is een maandelijks terugkerende avond in de bovenzaal van Merz, met een avondvullend programma vol met muziek, theater, poëzie en alles wat daartussenin zit!

Deze editie op ons podium:

MONIQUE HENDRIKS – THEATER
Schrijfster en actrice Monique Hendriks onderzoekt in de voorstelling haar angsten en drijfveren en die van de mensen om haar heen. Bij een slagboom overweegt ze de grens die ze dacht niet over te zullen gaan. Monique Hendriks speelt maatschappelijk betrokken werk in theatergroep Attika. Met haar eerste solovoorstelling won zij in 2013 de monologenwedstrijd Solo’s in Zuid. In haar voorstellingen stelt Hendriks zich graag kwetsbaar op. Een gezonde dosis absurditeit voorziet haar voorstellingen van veel ruimte voor zelfreflectie.

DAVEY TURNHOUT – COMEDY
Davey is een stand-up comedian. Hij stond in de finale van Comedyslam en speelde regelmatig de talentspots tijdens professionele shows.

DIONI SCHOOP – ZANG
Dioni Schoop is een singer-songwriter uit Dordrecht. Zijn sound is een mix van pop en r&b met hier en daar een vleugje soul en funk. Voor de gelegenheid is dit tijdens deze editie van HuiskaMerz in een akoestisch jasje gestoken.

 

Gezocht!

Voor aankomende edities van HuiskaMerz zijn we altijd op zoek naar talent op het gebied van muziek, cabaret, performance art, toneel, dichtkunst etc.
Wil jij ons podium betreden? Neem contact met ons op!

Scroll Up