HuiskaMerz

HUISKAMERZ - Poster website

De volgende HuiskaMerz is op donderdag 6 april

HuiskaMerz is een maandelijks terugkerende avond in de bovenzaal van Merz, met een avondvullend programma vol met muziek, theater, poëzie en alles wat daartussenin zit!

Deze editie op ons podium:

REMI DRIJVER – SPOKEN WORD
Een spoken word artiest die schrijft vanuit gevoel en met een kritische blik op de dingen die om hem heen gebeuren. Hij probeert een eyeopener te zijn voor de luisterende individu. Eenheid en het dichten van de kloven in de maatschappij komen vaak terug in zijn woordkunst. De teksten die hij schrijft vloeien op een rode lijn maar toucheren net niet de verkeerde kant van de grens.

YENTL DE LANGE – BLOGGER
Yentl probeert de indrukken van het leven te vangen in woorden en voor haar is dat een beetje als een zeepbelvangwedstrijd: een zeepbel werkelijk vangen lukt toch niet, maar het geeft wel veel hilariteit, spanning en gezelligheid. Yentl de Lange is een 22 jarige blogger en op 6 april komt zij graag wat woorden aan ons voorlezen.

ABEE – SINGER-SONGWRITER
Abee is een jonge singer-songwriter van 21 jaar uit Dordrecht. Al vanaf haar tiende volgt Abee acteer-, dans- en zanglessen. Dit ontwikkelde zich later in het schrijven van haar eigen liedjes. In 2016 tekende Abee haar eerste publiciteitsdeal en bracht zij het nummer ‘Maybe I’m wrong’ uit. Momenteel werkt zij hard aan nieuwe nummers in samenwerking met opkomende producers en songwriters. Tijdens Huiskamerz zal Abee een akoestische set spelen, samen met haar gitarist Joren.

Het kan zomaar dat er last-minute wat wijzigt in onze optredens, dus houd HuiskaMerz op Facebook in de gaten voor meer nieuws of kom gewoon gezellig langs en laat je verrassen….

 

Gezocht!

Voor aankomende edities van HuiskaMerz zijn we altijd op zoek naar talent op het gebied van muziek, cabaret, performance art, toneel, dichtkunst etc. Wil jij ons podium betreden? Neem contact met ons op!

Scroll Up