Dansen

Uitgaan in een authentiek pakhuis in Dordrecht

 

Wisselende Seizoensgerechten

Unieke locatie in Dordrecht

Warm & huiselijk Gevoel

Uitgaan in Dordrecht

Als je goed wilt uitgaan in Dordrecht, bezoek je Merz Dordrecht om écht van het nachtleven te genieten. Naast heerlijk eten en livemuziek bieden wij op vrijdag- en zaterdagnacht de feestgangers de gelegenheid om zich helemaal uit te leven op de beats van onze dj’s.

Variërende dj’s

Ieder weekend hebben wij andere dj’s, die samen met het barpersoneel voor een gezellige sfeer zorgen. De muziek valt onder de noemer ‘Merz Vibes’, dit varieert van house en klassiekers tot alternatieve muziek. Uitgaan bij ons in Dordrecht is gezellig, losjes en voor iedereen toegankelijk. Je toont je danskunsten op de dansvloer, maar je kunt achter in het restaurant ook heerlijk borrelen en kletsen.

Uitgaan in Merz

Geniet van verschillende themafeesten

Naast onze reguliere avonden, organiseren wij regelmatig themafeesten. Wisselende dj’s trakteren je tijdens ‘DiskoMerz’ op discomuziek van de jaren 70 tot nu. Blijf daar maar eens stil bij staan! Tijdens ‘OuderMerz’ geniet je van 70’s en 80’s klassiekers op een verlichte dansvloer. Bij ‘Club Merz’ komen de lekkerste deephouse- en housebeats voorbij en eens per maand geven onze vrienden van radiocultuurprogramma ‘Via Cultura’ een live uitzending.

Bekijk onze agenda

Bekijk onze agenda voor alle geplande feesten en evenementen

Wil je graag uitgaan in Dordrecht en van verschillende muziekstijlen genieten? Kom dan langs bij Merz Dordrecht. Op onze Facebookpagina en in onze agenda zie je wat voor leuks er binnenkort bij ons te doen is. Je bezoekt ons historische pand in het centrum van Dordrecht niet alleen voor uitgaan, maar ook om lekker te lunchen of heerlijk uit eten te gaan. Voor verdere vragen bel je ons op 078-6132582.

 

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat we je de best mogelijke ervaring op onze website kunnen geven. We gebruiken ze puur voor analytische doeleinden en ze hebben nauwelijks gevolgen voor je privacy.