Dansen

Uitgaan in een authentiek pakhuis in Dordrecht

Wisselende Seizoensgerechten

Unieke locatie in Dordrecht

Warm & huiselijk Gevoel

Als je eens goed wilt uitgaan, kun je terecht bij Merz Dordrecht. Merz is van alle markten thuis. Naast lekker eten en livemuziek geven wij op vrijdag- en zaterdagnacht de feestgangers onder ons de gelegenheid om zich helemaal uit te leven op de beats van onze dj’s.

Uitgaan in Dordrecht met onze variërende dj’s

Ieder weekend hebben wij andere dj’s, die samen met het barpersoneel voor een gezellige sfeer zorgen. De muziek varieert van house en klassiekers tot alternatieve muziek en komt bij ons uit de speakers onder de noemer ‘Merz Vibes’. Uitgaan in Merz Dordrecht is gezellig, losjes en voor iedereen toegankelijk. Zo kun je achter in het restaurant lekker borrelen en kletsen of je danskunsten laten zien op de dansvloer.

Een tafel reserveren?

078-6132582

Merz Dordrecht gerecht

Geniet van verschillende themafeesten

Naast onze reguliere avonden, worden er regelmatig ‘themafeesten’ georganiseerd. Met DiskoMerz zullen wisselende dj’s je trakteren op discomuziek van de jaren 70 tot nu. Blijf daar maar eens bij stil staan! Tijdens OuderMerz kun je genieten van 70’s en 80’s classics op een verlichte dansvloer. Dat wordt OuderMerz gezellig! Bij Club Merz komen de lekkerste deephouse en housebeats voorbij en eens per maand geven onze vrienden van radiocultuurprogramma ‘Via Cultura’ een live uitzending.

Bekijk ons menu!

Bekijk onze agenda voor alle geplande feesten en evenementen

Wil je graag uitgaan in Dordrecht en van verschillende muziekstijlen genieten? Kom dan langs bij Merz Dordrecht. Op onze Facebookpagina en in onze agenda kan je kijken wat voor leuks er binnenkort allemaal bij ons te doen is. Naast uitgaan kun je bij ons ook lekker lunchen of heerlijk uit eten, allemaal in Dordrecht, in de buurt van Rotterdam. Voor verdere vragen kun je ons bellen op 078-6132582. Tot snel!

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat we je de best mogelijke ervaring op onze website kunnen geven. We gebruiken ze puur voor analytische doeleinden en ze hebben nauwelijks gevolgen voor je privacy.

Scroll Up