Dansen

Merz is van alle markten thuis: Naast lekker eten en livemuziek geeft Merz op vrijdag- en zaterdagnacht de stapgangers onder ons de gelegenheid om zich helemaal uit te leven op de beats van onze DJ’s.
Ieder weekend hebben wij andere DJ’s, die samen met het barpersoneel voor een gezellige sfeer zorgen. De muziek varieert van house, klassiekers tot alternatieve muziek en komt bij ons uit de speakers onder de noemer ‘Merz Vibes’. Het nachtleven in Merz is gezellig en losjes en voor ieder wat wils. Zo kun je achterin het restaurant lekker borrelen en kletsen, aan de bar hangen of je danskunsten laten zien op de dansvloer.

Naast onze reguliere avonden, worden er regelmatig ‘themafeesten’ georganiseerd. Met DiskoMerz zullen wisselende dj’s je trakteren op disko-muziek van de jaren 70 tot nu. Blijf daar maar eens bij stil staan! Tijdens OuderMerz kun je genieten van 70’s en 80’s classics op een verlichte dansvloer, dat wordt OuderMerz gezellig! Bij Club Merz komen de lekkerste deephouse en house beats voorbij en eens per maand komen onze vrienden van radiocultuurprogramma ‘Via Cultura’ live uitzenden. Op Facebook en in onze agenda kan je kijken wat voor leuks er binnenkort allemaal bij ons te doen is. Dus… Tot snel?

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat we je de best mogelijke ervaring op onze website kunnen geven. We gebruiken ze puur voor analytische doeleinden en ze hebben nauwelijks gevolgen voor je privacy.

Scroll Up