Exposities

Door een breed aanbod aan activiteiten is Café Merz Dordrecht hét cultureel centrum in Dordrecht. De filosofie van Merz heeft als kernwoord ‘beleving’ en hierom zijn er bij ons regelmatig nieuwe exposities te bezichtigen.

WAARDEVOL
‘Life brings scars to tell precious stories’

ROEST en verval krijgen vaak het label waardeloos en niet (meer) interessant. We lopen er snel aan voorbij en slaan er verder geen acht op. Met dit werk wil Elisabeth (Ella) de Boer een andere waarde toekennen aan ‘verval’.
Waar kijk je nu precies naar? Wat is het? De kijker wordt uitgedaagd zelf een antwoord te formuleren. Dit levert een verscheidenheid aan reacties en conclusies op. Dat is WAARDEVOL!

Door middel van fotografie zijn unieke kunstwerken gecreëerd. Een aantal hiervan zijn tot 1 september te zien bij Merz! Meer informatie over de kunstwerken of ‘CREATIE in BEELD fotografie’ via www.elisabethdeboer.nl.

Bij interesse om te exposeren met jouw werk kan je contact opnemen met onze medewerker cultureel aanbod en programmering via ons contactformulier.

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat we je de best mogelijke ervaring op onze website kunnen geven. We gebruiken ze puur voor analytische doeleinden en ze hebben nauwelijks gevolgen voor je privacy.

Scroll Up