Blog

Dordrecht Lacht: Try-out Comedy Night

Dordrecht Lacht: Try-out Comedy Night

Details
Date:

mei 7

Time:

08:30 pm - 11:00 pm

Website:
Event Website
Venue

Café Restaurant Merz

Korte Kalkhaven 3

Dordrecht, Netherlands, 3311 JM

Maandelijks organiseert AOT Events comedy-avonden in Café Restaurant Merz (Korte Kalkhaven 3, Dordrecht). Iedere eerste donderdag van de maand vanaf oktober t/m mei.

Start: 20:30u
Tickets voorverkoop: €10
Tickets deurverkoop: €12,50
Tickets: https://www.tix4all.nl/e/dordrecht-lacht-try-out-comedy-night-730

Duik op deze donderdagavond mee in de fascinerende wereld van stand-up comedy en cabaret met aanstormend en gevestigd talent uit binnen- en buitenland.

Een microfoon, grappen in razend tempo en het publiek. Met alleen deze ingrediënten bezorgen comedians en een MC u een geweldige avond.

We hebben een line-up samengesteld bestaande uit gevestigde namen en aanstormend talent. Comedians, cabaratiers, kleinkunstenaars en een MC die nieuwe grappen komen vertellen en uitproberen.

De locatie is gevestigd in een authentiek pakhuis uit 1640 aan een oude werkhaven aan de rand van het centrum van Dordrecht. Het is een toegankelijk etablissement waar jong en oud elkaar ontmoet; een restaurant met een verrassende kaart en café met een podium voor de leukste activiteiten.

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat we je de best mogelijke ervaring op onze website kunnen geven. We gebruiken ze puur voor analytische doeleinden en ze hebben nauwelijks gevolgen voor je privacy.

Scroll Up