Blog

HuiskaMerz #28

HuiskaMerz #28

Details
Date:

oktober 5

Time:

08:30 pm - 11:30 pm

Website:
Event Website
Organizer

Merz Dordrecht

Website: Organizer's Website
Venue

Merz Dordrecht

Korte Kalkhaven 3

Dordrecht, Netherlands, 3311 JM

HuiskaMerz is een maandelijks terugkerende avond in de bovenzaal van Merz, met een avondvullend programma vol met muziek, theater, poëzie en alles wat daartussenin zit!

Deze editie op ons podium:

ESTHER DE BEUN – DICHT
Esther de Beun schrijft graag poëzie, maar ook korte verhalen en songteksten. Tegenwoordig in het Nederlands met soms een zijstapje naar het Engels. Ze schrijft ook in opdracht, zo had ze een gedicht speciaal geschreven voor de Dordrecht Pride. Ze staat graag op het podium van Spoken Word-organisaties als ‘Woorden Worden Zinnen’ en ‘Paginagroots’. Ze heeft een eigen radioprogramma ‘Goedemorgen Met Esther’ bij Drechtstad FM in Dordrecht. Naast radiotechnicus is ze ook een van de Dichters van Dienst bij Studio de Witt, eveneens bij Drechtstad FM. “Een dag niet geschreven is een dag niet geleefd” geeft wel aan dat ze altijd bezig is met het creëren van gevoelige gedachten op papier.

JEAN VAN SEVENTER – CABARET
Jean van Seventer, stand-up comedian uit Almere, getrouwd en kinderen. Met deze volzin heb je de basiselementen van zijn comedy show samengevat. Zijn stijl als stand-up comedian is ongedwongen maar zeker niet onverschillig. Naast de zogenaamde hapklare brokken vindt Van Seventer het ook prettig om schurende grappen te brengen en tegen het onaanvaardbare aan te schuren. Dit levert steevast een boeiende comedy show op die tot dankbaar applaus en hilariteit leidt.

PEETMAN – SINGER-SONGWRITER
Peetman (1977) is een singer-songwriter uit Middelburg die zichzelf niet ziet als een échte siso. ‘Een singer-songwriter is voor mij iemand die liedjes schrijft ter lering, ik maak slechts liedjes ter vermaak’, zegt hij er zelf over. Hij omschrijft zich liever als een cowboy gevangen in het lichaam van een Middelburgse Zeeuw die muziek maakt waarin country en blues de boventoon voeren.
Zijn Engelstalige teksten gaan veelal over kleine menselijke ongemakken als liefdesverdriet, geldgebrek en zijn doorspekt met humor en een flinke dosis zelfspot.

Aanvang: 20.30 uur
Entree: €4,- aan de deur

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat we je de best mogelijke ervaring op onze website kunnen geven. We gebruiken ze puur voor analytische doeleinden en ze hebben nauwelijks gevolgen voor je privacy.

Scroll Up