Blog

HuiskaMerz #30

HuiskaMerz #30

Details
Date:

december 7

Time:

08:30 pm - 10:30 pm

Website:
Event Website
Organizer

Merz Dordrecht

Website: Organizer's Website
Venue

Merz Dordrecht

Korte Kalkhaven 3

Dordrecht, Netherlands, 3311 JM

HuiskaMerz is een maandelijks terugkerende avond in de bovenzaal van Merz, met een avondvullend programma vol met muziek, theater, poëzie en alles wat daartussenin zit!

Deze editie op ons podium:

ALKA ANNA GOOS – SCHRIJFSTER
Alka is journalist, schrijfster en storyteller en heeft onlangs haar eigen boek uitgegeven. “Ik kan mijn eigen bed wel vinden” is een boek over humoristische, trieste situaties die perspectief brengen in een niet te vermijden lijden. Tijdens HuiskaMerz zal Alka een aantal fragmenten uit haar boek aan ons voordragen.

DAVEY TURNHOUT – CABARET
Davey is een stand-up comedian. Hij stond in de finale van Comedyslam en speelde regelmatig de talentspots tijdens professionele shows.

MERIT VISSER – SINGER-SONGWRITER
Merit is een singer-songwriter die graag experimenteert met haar eigen grenzen onder de naam Lijo. Het afgelopen jaar heeft ze met dit project geschreven en opgenomen in Berlijn. Lijo maakt alternatieve pop met Electro-invloeden.

Aanvang: 20.30 uur
Entree: €4,- aan de deur

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat we je de best mogelijke ervaring op onze website kunnen geven. We gebruiken ze puur voor analytische doeleinden en ze hebben nauwelijks gevolgen voor je privacy.

Scroll Up