Blog

HuiskaMerz #31

HuiskaMerz #31

Details
Date:

februari 1

Time:

08:30 pm - 11:00 pm

Website:
Event Website
Organizer

Merz Dordrecht

Website: Organizer's Website
Venue

Merz Dordrecht

Korte Kalkhaven 3

Dordrecht, Netherlands, 3311 JM

HuiskaMerz is een maandelijks terugkerende avond in de bovenzaal van Merz, met een avondvullend programma vol met muziek, theater, poëzie en alles wat daartussenin zit!

Deze editie op ons podium:

WESSEL KLOOTWIJK – DICHT
Met zijn woorden staat Wessel stil bij momenten die doorgaans vervliegen, of laat je horen hoe emoties kunnen klinken. Via overeenkomsten en contrasten schijnt hij een ander licht op het aanwezige, dat voorheen vaak onbesproken bleef. Hoe ziet eenzaamheid er uit van iemand die zich in drukte begeeft? Welke kleur heeft de glimlach van een aanstaande liefde? Met zijn afvragende houding zoekt hij altijd naar nieuwe inzichten in zichzelf en in de wereld om zich heen.

Wessel is geboren in Papendrecht, verhuisde naar Dordrecht is nu woonachtig in Rotterdam. Hier heeft hij bouwkunde met architectuur gestudeerd, en is zijn voorliefde voor poëzie gaan bloeien.

RISSKANT, LYRICAL EN PROMTIONEEL – RAP
Dit trio van Dordtse rapper zullen vanavond een aantal nummers spelen van hun nieuwe project R.A.P.S. Deze afkorting staat voor Riss, Ace, Promo en Seize.

THISGIRLSLIFE – SINGER SONGWRITER
Thisgirlslife is in 2011 opgericht door de Dordtse liedjesschrijfster Ilona Snip. Zij raakt geïnspireerd door kleine dingen. Mensen die zij op straat ziet, gebroken harten, alledaagse emoties en weet dit te verwoorden in pakkende nummers. Pop, rock, liefdesliedjes, alles komt voorbij. Eerder stond zij in Poppodium Bibelot, stond meerdere malen op het Big Rivers festival, stond in de finale van het demo duel van radio 538, werd gekozen als Dordts talent bij KX radio, speelde bij meerdere radiostations, bracht een videoclip uit en stond als hoogtepunt augustus 2015 in Paradiso, een droom!

In december 2015 besloot zij solo te gaan met TGL (Thisgirlslife) en terug te keren naar haar roots. Puur en krachtig. Ook krijgt zij steeds meer bekendheid buiten de regio. Zij brengt een mooie show, van meisje met gitaar, tot verrassende nummers begeleid door zichzelf met haar loopstation, waarbij je niet stil zult blijven zitten!Vanavond zal zij met band spelen

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat we je de best mogelijke ervaring op onze website kunnen geven. We gebruiken ze puur voor analytische doeleinden en ze hebben nauwelijks gevolgen voor je privacy.

Scroll Up