Blog

HuiskaMerz #32

HuiskaMerz #32

Details
Date:

maart 1

Time:

08:45 pm - 10:45 pm

Website:
Event Website
Organizer

Merz Dordrecht

Website: Organizer's Website
Venue

Merz Dordrecht

Korte Kalkhaven 3

Dordrecht, Netherlands, 3311 JM

HuiskaMerz is een maandelijks terugkerende avond in de bovenzaal van Merz, met een avondvullend programma vol met muziek, theater, poëzie en alles wat daartussenin zit!

Deze editie op ons podium:

NACHTBURGERMEESTER JUNO – dicht
Juno deelt
in gepaste style
zijn gedachten
en zijn gedichten

PIETER VAN HAM – fingerstyle gitarist
Fingerstyle gitaar is de stijl waarbij bas, melodie en ritme tegelijkertijd op de gitaar word gespeeld. De laatste 6 a 7 jaar ligt bij Pieter met name de focus op deze gitaarstijl en heeft hij zich ontwikkeld tot een solo gitarist waarbij de akoestische gitaar op de voorgrond ligt. Met deze stijl heeft hij ook meerdere malen opgetreden met mondharmonica virtuoos Kees Elsman (Dordrecht) en gitarist Gijs Lemmen (Sliedrecht).

THE FORESTER PROJECT – zang
Denk aan koude winters die je binnen doorbrengt. Denk aan warme zomers op het terras. Denk aan de dingen die er toe doen in je leven. En maak daar liedjes van. Geïnspireerd door bijvoorbeeld Sufjan Stevens, Andrew Belle of Brandon Flowers. Elektronische songwriterliedjes die als een warme deken over je heen vallen, en je soms voorzichtig de lente in duwen. The Forester Project begon als een soloproject van Jaap Mol, en krijg nu langzaamaan vorm op het podium.

€4,- entree

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat we je de best mogelijke ervaring op onze website kunnen geven. We gebruiken ze puur voor analytische doeleinden en ze hebben nauwelijks gevolgen voor je privacy.

Scroll Up