Blog

HuiskaMerz #29

HuiskaMerz #29

Details
Date:

november 2

Time:

08:30 pm - 11:00 pm

Website:
Event Website
Organizer

Merz Dordrecht

Website: Organizer's Website
Venue

Merz Dordrecht

Korte Kalkhaven 3

Dordrecht, Netherlands, 3311 JM

HuiskaMerz is een maandelijks terugkerende avond in de bovenzaal van Merz, met een avondvullend programma vol met muziek, theater, poëzie en alles wat daartussenin zit!

Deze editie op ons podium:

GLENN MARKESTEIJN – DICHT
Glenn is een schrijver, geboren in Dordrecht en woont momenteel in Tilburg. Hij schrijft theater stukken, muziek, liedjes en kinderboeken. Hij zingt en speelt gitaar maar tijdens HuiskaMerz zal hij zijn werk als dichter voorlezen. Zijn stijl is luchtig en grappig maar kan diep en ontroerend zijn.

ARIE VUYK – CABARET
Arie won drie cabaretfestivals, was onlangs op televisie te zien, is cabaretier, regisseur en tekstschrijver. Tijdens HuiskaMerz speelt hij voor het eerst een deel uit zijn oudejaarsconference: “Vooruit, we gaan terug.”

DOOR VISSER – SINGER-SONGWRITER
Door Visser is singer-songwriter en al sinds haar 11e bezig met muziek; gitaar spelen, zingen en het opschrijven van kleine muziek-gedichtjes. Het zijn liedjes waarin zij vertelt over de dingen in het leven die haar bezighouden en boeien.

Aanvang: 20.30 uur
Entree: €4,- aan de deur

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat we je de best mogelijke ervaring op onze website kunnen geven. We gebruiken ze puur voor analytische doeleinden en ze hebben nauwelijks gevolgen voor je privacy.

Scroll Up