Blog

Songbirds 078: JOAZ band + Yoni Bouma & Tom Hartman / expo: Gerben Gerrit & Peter M. van der Linden

Songbirds 078: JOAZ band + Yoni Bouma & Tom Hartman / expo: Gerben Gerrit & Peter M. van der Linden

Details
Date:

oktober 3

Time:

06:15 pm - 09:00 pm

Website:
Event Website
Venue

Café Restaurant Merz

Korte Kalkhaven 3

Dordrecht, Netherlands, 3311 JM

Het leek er bijna op dat er geen Songbirds 078 Festival zou komen wegens corona, maar we gaan dit jaar alsnog iets organiseren met live-muziek en exposities bij verschillende ondernemers. Dit uiteraard rekening houdend met de RIVM-regels en 1,5 meter afstand.

Drie maanden lang, elk weekend weer, reist het festival langs unieke en meest opvallende locaties van Dordrecht. Het doel: bezoekers verrassen met een verzameling van talentvolle artiesten uit de muziek, kunst- en designwereld. Het muziekprogramma wordt mogelijk gemaakt door Popunie Zuid-Holland.

Muziek: JOAZ band + Yoni Bouma & Tom Hartman
Expo: Peter M. van der Linden & Gerben Gerrit
Locatie: Merz
Gratis toegang

**English below

🎵 Joaz Band
Joaz is een Haags muziekduo bestaande uit Zoë Tausk (16 jaar) met gitaar en zangen en Joanne Gertenaar (16 jaar) met viool en zang. Ze spelen al bijna 3 jaar samen en spelen nu sinds een tijdje ook eigen geschreven nummers.

🎵 Yoni Bouma & Tom Hartman
Yoni Bouma is de frontvrouw van de band Nova Novella, Tom Hartman is de frontman van de band Rempejek. Speciaal voor Songbirds zullen zij als duo te horen zijn. Met eigen songs, een jam, wellicht een gedicht. Denk aan Leonard Cohen meets Portishead.

🖌️ Peter M. van der Linden
Peter M. van der Linden is podiumdichter en kunstschilder. Zijn acrylschilderijen zijn expressief en kleurrijk.

🖌️ Gerben Gerrit
In het expressieve werk van Gerben Gerrit zie je van alles. Ver weg van maatschappij, politiek en religie kijk je als een onbevangen kind naar de wolken. Hier zoek je naar je eigen verhaal, ontsnap je aan de grijze realiteit.

Songbirds 078
Songbirds 078 is een project van Stichting Vreemde Vogels en wil bijdragen aan de toegankelijkheid en diversiteit van Dordrecht als cultuurstad door nieuwe unieke plekken op de kaart te zetten. Dit wordt o.a. gedaan met instore optredens van Dordtse singer-songwriters en bands en exposities van lokale kunstenaars. De organisatie doet momenteel hetzelfde in o.a. Den Haag, Rotterdam en Leiden.

Twenty-six of the most striking, new or yet to be discovered places in Dordrecht will open their doors during Songbirds 078 Festival. Every Saturday and Sunday in October, November and December, the festival surprises its visitors by taking them through the city to special places in all corners of Dordrecht. Locations of different and/or creative young entrepreneurs will be transformed during the weekends into a pop-up stage for musical acts. There will also be exhibitions of young talented artists and designers.

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat we je de best mogelijke ervaring op onze website kunnen geven. We gebruiken ze puur voor analytische doeleinden en ze hebben nauwelijks gevolgen voor je privacy.

Scroll Up