Lunchen met een geweldig uitzicht in Dordrecht

Wisselende Seizoensgerechten

Unieke locatie in Dordrecht

Warm & huiselijk Gevoel

Wil je graag gezellig lunchen in het prachtige Dordrecht? Kom dan langs in de lunchroom van Merz Dordrecht. Wij zitten op een fantastische locatie met uitzicht over een oude werkhaven, aan de rand van het centrum van Dordrecht. Het authentieke pakhuis heeft een unieke, warme uitstraling. Bovendien is het goed te bereiken. Als je binnenkomt voel je gelijk een warme, huiselijke sfeer. Iedereen is bij ons welkom, van jong tot oud en van kleine tot grote groepen. Twijfel dus niet en kom gezellig lunchen in onze lunchroom in Dordrecht.

Een tafel reserveren?

078-6132582

Merz Dordrecht gerecht

Gezellig lunchen met verse gerechten in ons eetcafé in Dordrecht

Als je gezellig komt lunchen in onze lunchroom in Dordrecht, zorgen wij voor verse, verrassende gerechten en unieke, eigen service. Onze menukaart is seizoensgebonden, afhankelijk van de groentes die geoogst worden en de etensbehoeftes van onze gasten in een bepaald seizoen. Hiermee creëren wij een unieke kaart met alleen maar creatieve gerechten. Deze gerechten worden gemaakt met verse ingrediënten en eeuwenoude producten door onze ervaren koks. Ervaar de verrassende smaak van onze gerechten in onze lunchroom in Dordrecht! Wil je iemand anders een etentje cadeau doen? Kijk dan ook eens naar onze Merz cadeaubon

Bekijk ons menu!

Reserveer online voor een plek in onze lunchroom

Ben je van plan om met vrienden of familie gezellig te lunchen in onze lunchroom in Dordrecht? Je reserveert eenvoudig online een plek of komt gewoon langs en vraagt een plekje met fantastisch uitzicht bij een van onze serveerders. Met geheel eigen service zorgen wij ervoor dat jij warm verwelkomd wordt en gelijk een huiselijk gevoel krijgt. Ons eetcafé is een plek voor iedereen en dat is wat wij ook willen uitstralen. Voor meer informatie of eventuele vragen kun je contact opnemen door te bellen naar 078-6132582. Voor het reserveren van een plek in onze lunchroom in Dordrecht vul je ons online reserveringsformulier in of mail je naar reserveringen@merzdordrecht.nl. Wij zien je graag verschijnen.

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat we je de best mogelijke ervaring op onze website kunnen geven. We gebruiken ze puur voor analytische doeleinden en ze hebben nauwelijks gevolgen voor je privacy.

Scroll Up