Heerlijk en sfeervol lunchen in Dordrecht

 

Wisselende Seizoensgerechten

Unieke locatie in Dordrecht

Warm & huiselijk Gevoel

Wil je gezellig lunchen in het prachtige en historische Dordrecht? Kom dan langs in de lunchroom van Merz Dordrecht en geniet van de heerlijke gerechten op ons uitgebreide menu. Je vindt ons op een fantastische locatie met uitzicht over een oude werkhaven, aan de rand van het centrum. Wij hebben een unieke, warme uitstraling. Zodra je bij ons binnenstapt, ervaar je de huiselijke sfeer dan ook direct. Iedereen is bij ons welkom; van jong tot oud en van kleine tot grote groepen. Twijfel dus niet en kom gezellig lunchen in onze lunchroom in Dordrecht.

Een tafel reserveren?

078-6132582

Merz Dordrecht gerecht

Gezellig lunchen met verse gerechten in ons eetcafé in Dordrecht

Als je gezellig komt lunchen in onze lunchroom in Dordrecht, zorgen wij voor verse, verrassende gerechten. Onze menukaart is seizoensgebonden, afhankelijk van de groentes die geoogst worden en de behoeftes van onze gasten in een bepaald seizoen. Hiermee creëren wij een unieke kaart met uitsluitend creatieve gerechten. Deze gerechten worden met verse ingrediënten gemaakt door onze ervaren koks. Ervaar de verrassende smaak van onze gerechten wanneer je gezellig komt lunchen in onze lunchroom in Dordrecht! Wil je iemand een etentje cadeau geven? Kijk dan ook eens naar onze Merz cadeaubon.

Reserveer online een plek in onze lunchroom

Ben je van plan om met vrienden of familie gezellig te lunchen in Dordrecht? Je reserveert eenvoudig online of je komt langs en vraagt een plekje met een fantastisch uitzicht bij onze serveerders. Wij verwelkomen je graag, zodat jij direct een huiselijk gevoel krijgt. Onze lunchroom is voor iedereen, ook voor zakelijke vergadering inclusief heerlijke lunch. Voor meer informatie of eventuele vragen neem je contact met ons op door te bellen naar 078-6132582. Voor het reserveren van een plek in onze lunchroom in Dordrecht vul je ons online reserveringsformulier in of stuur je een e-mail naar reserveringen@merzdordrecht.nl.

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat we je de best mogelijke ervaring op onze website kunnen geven. We gebruiken ze puur voor analytische doeleinden en ze hebben nauwelijks gevolgen voor je privacy.