Lunchen met groep Dordrecht

Kom lunchen met een grote groep in het prachtige Dordrecht

Wisselende Seizoensgerechten

Unieke locatie in Dordrecht

Warm & huiselijk Gevoel

Wil je graag lunchen met een grote groep op een mooie locatie in Dordrecht? Kom dan langs in ons restaurant aan de oude werkhaven in het centrum. Wij bieden op deze prachtige locatie een uitgebreide menukaart aan met verschillende, multiculturele gerechten. Bovendien worden al deze gerechten met passie en met verse ingrediƫnten gemaakt. Verzamel jouw gezelschap en kom met de hele groep lunchen bij Merz Dordrecht.

Een tafel reserveren?

078-6132582

Merz Dordrecht gerecht

Ervaar de huiselijke sfeer als je komt lunchen met een grote groep bij ons in Dordrecht

Onze missie is om iedereen samen te brengen. Toegankelijkheid hebben wij hoog in het vaandel staan. Dit doen wij onder andere door niet alleen eten en drinken aan te bieden, maar ook een ruimte te verhuren voor vergaderingen en dj’s te laten draaien in het weekend voor een geweldige stapavond. Ook als je in ons sfeervolle restaurant komt lunchen met een grote groep vrienden, ervaar je deze toegankelijkheid. Naast de lunch verzorgen wij voor groepen onder andere een lachworkshop of een quiz. Kies het best passende arrangement voor jouw gezelschap!

Bekijk ons menu!

Reserveer direct online voor een grote groep

Als je met een grote groep wilt komen lunchen bij ons in Dordrecht, reserveer je eenvoudig online. Wij houden een mooie plek vrij voor jouw gezelschap. Je kunt ons online reserveringsformulier invullen of even mailen naar reserveringen@merzdordrecht.nl. Voor vragen bel je ons op 078-6132582. Wij helpen je graag verder.

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat we je de best mogelijke ervaring op onze website kunnen geven. We gebruiken ze puur voor analytische doeleinden en ze hebben nauwelijks gevolgen voor je privacy.

Scroll Up