Lunchen omgeving Rotterdam

Kom gezellig lunchen in de omgeving van Rotterdam

Wisselende Seizoensgerechten

Unieke locatie in Dordrecht

Warm & huiselijk Gevoel

Ben je op zoek naar een mooie locatie om te lunchen in de omgeving van Rotterdam? Kom dan langs bij Merz Dordrecht. Onze lunchroom is voor iedereen toegankelijk, van jong tot oud en van kleine gezinnen tot grote vriendengroepen. Iedereen is bij ons welkom en dat stralen wij uit met onze vriendelijke service en huiselijke sfeer. Ons restaurant is gelegen aan een oude werkhaven aan de rand van het historische centrum van Dordrecht. Kom lunchen bij ons in omgeving Rotterdam en geniet van verse gerechten die wij met passie voor je bereiden.

Een tafel reserveren?

078-6132582

Merz Dordrecht gerecht

Ervaar de verrassende kaart als je komt lunchen bij ons in de omgeving van Rotterdam

Voor een unieke ervaring kom je lunchen in ons historische pand in Dordrecht, in de omgeving van Rotterdam. Ons pand heeft een typische industriële uitstraling die sinds 1640 bewaard is gebleven. Hier bereiden onze koks verrassende gerechten met uitsluitend verse ingrediënten. Om de kwaliteit hiervan te bevorderen, laten we onze werknemers regelmatig kennismaken met de oorsprong van onze producten. Deze unieke beleving zorgt voor passie bij onze werknemers die merkbaar is in de heerlijke gerechten op ons uitgebreide menu.

Bekijk ons menu!

Kom gezellig langs voor een heerlijke lunch

Wil je graag komen lunchen of uit eten in de omgeving van Rotterdam? Reserveer dan direct online of kom langs en vraag om een tafeltje. Het is ook mogelijk om zakelijk te vergaderen inclusief een heerlijke lunch. Voor vragen of om een reservering te plaatsen, bel je ons op 078-6132582 of stuur je een e-mail naar reserveringen@merzdordrecht.nl.  

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat we je de best mogelijke ervaring op onze website kunnen geven. We gebruiken ze puur voor analytische doeleinden en ze hebben nauwelijks gevolgen voor je privacy.