Lunchen omgeving Rotterdam

Kom gezellig lunchen in de omgeving van Rotterdam

Wisselende Seizoensgerechten

Unieke locatie in Dordrecht

Warm & huiselijk Gevoel

Ben je op zoek naar een mooie locatie om te lunchen in de omgeving van Rotterdam? Kom dan langs bij Merz Dordrecht. Onze lunchroom is voor iedereen toegankelijk, van jong tot oud en van kleine gezinnen tot grote vriendengroepen. Onze filosofie is dat iedereen welkom is en dat proberen we ook uit te stralen in onze vriendelijke service en huiselijke sfeer. Ons restaurant is gelegen aan een oude werkhaven aan de rand van het centrum van Dordrecht. Kom gezellig lunchen bij Merz Dordrecht, omgeving Rotterdam, en geniet van de verse gerechten die wij met passie voor je bereiden.

Een tafel reserveren?

078-6132582

Merz Dordrecht gerecht

Ervaar de verrassende kaart als je komt lunchen bij ons in de omgeving van Rotterdam

Voor een unieke ervaring kom je lunchen in ons oude pand in Dordrecht, in de omgeving van Rotterdam. Ons pand heeft een typische industriële uitstraling die sinds 1640 bewaard is gebleven. Hier bereiden onze koks verrassende gerechten met uitsluitend verse ingrediënten. Om de kwaliteit hiervan te bevorderen, laten we onze werknemers regelmatig kennismaken met de oorsprong van onze producten. Met deze unieke beleving zorgen wij voor passie bij onze werknemers die terug te zien is in de heerlijke gerechten.

Bekijk ons menu!

Kom gezellig langs voor een heerlijke lunch

Wil je graag komen lunchen of uit eten bij ons in Dordrecht, in de omgeving van Rotterdam? Reserveer dan direct online of kom langs en vraag om een tafeltje. Wij kijken uit naar je bezoek. Voor vragen of om een reservering te plaatsen, bel je ons op 078-6132582 of stuur je een e-mail naar reserveringen@merzdordrecht.nl.

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat we je de best mogelijke ervaring op onze website kunnen geven. We gebruiken ze puur voor analytische doeleinden en ze hebben nauwelijks gevolgen voor je privacy.

Scroll Up