Merztival & ZoMerz

Het eerste weekend van september proberen we bij Merz elk jaar het ultieme vakantiegevoel gaan (her)beleven. Dat betekent lekkere muziek, lekkere drankjes en hopelijk lekker weer! Zie je jezelf al genietend van een drankje in één van onze zwembadjes? Vrijdag 30/8 hebben we diverse live optredens en zondag 1/9 kan je genieten van de ultieme chill-zondag met onze vinyl deejay. Natuurlijk staat die dag ook de knutselhoek en het springkussen voor de kinderen weer klaar en dit jaar ook nog eens een tafeltennishoekje!

MERZTIVAL

Vrijdag 30 augustus:
20.00 – DonkeyFonk
21.30 – Gee Willikers and the Great Googley Moogley
23.00 – I’m With Stupid
Aansluitend zal er binnen een DJ draaien.
 

ZOMERZ

Zondag 1 september kan je genieten van een heerlijke lazy Sunday feeling met de klanken van vinyl uit onze boxen door DJ Rico. En de kinderen (of die van je buren) kunnen zich vermaken op het luchtkussen, in de knutselhoek of in ons zwembadje… Voor de grote mensen verzorgen we ook een tafeltennishoekje!

Zaterdag 31/8 staat Dordrecht voor een groot deel in het teken van Swim to Fight Cancer. Voor wie niet kan of wil zwemmen deze dag organiseren wij al enkele jaren een Ride to Fight Cancer waarbij wij ook Swim to Fight Cancer steunen. En ’s avonds kan je bij ons terecht voor een afterparty vol live muziek bij Local Heroes Sing to Fight Cancer!

Kijk op Merz’ Facebook pagina voor de laatste info over dit weekend!

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat we je de best mogelijke ervaring op onze website kunnen geven. We gebruiken ze puur voor analytische doeleinden en ze hebben nauwelijks gevolgen voor je privacy.

Scroll Up