Nieuwsbrief

Als allereerste weten welke pasta of stamppot wij op dinsdag serveren? Je vrienden uitnodigen voor een Prakkie? Oh, en welke band speelt er zondag op ons podium? Abonneer op onze wekelijkse nieuwsbrief! Wij houden ook niet van spam, dus we mailen je eens per week met een duidelijk verhaal. Vul het formulier hieronder in en wij doen de rest!
Voeg je ons toe aan je contactpersonen? Dan weet je zeker dat onze nieuwsbrief niet per ongeluk bij je spam beland.

In de zomermaanden hebben wij een zomerstop op de programmering en hierom versturen wij in de zomer geen nieuwsbrieven. Soms komt het voor dat er dingen in de programmering last-minute wijzigen of dat er extra dingen bij komen. Houd ons dus vooral via Facebook en Instagram in de gaten! (Wist je trouwens dat je automatisch een melding kan krijgen als we een nieuw Facebook-event aangemaakt hebben? Ga hiervoor naar het onderdeel evenementen en klik op volgen.)

Inschrijven voor onze wekelijkse nieuwsbrief

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat we je de best mogelijke ervaring op onze website kunnen geven. We gebruiken ze puur voor analytische doeleinden en ze hebben nauwelijks gevolgen voor je privacy.