Filosofie

Merz Dordrecht wil kwaliteit serveren, maar haar informele ambiance waarborgen. Door dit uitgangspunt ontstaat er een uniek horecaconcept, waar alle disciplines samenkomen. Restaurant, café, dansvloer en werkplek, Merz wil een totaalpakket bieden waar je in theorie niet meer weg hoeft, maar ook niet weg wilt! Door essentiële elementen van verschillende branches samen te voegen ontstaat er een relaxte sfeer waar kennis, professionaliteit, ontspanning en gezelligheid elkaar ontmoeten.

Onze missie is toegankelijkheid voor iedereen en doelgroepen samenbrengen. Dat lukt ons behoorlijk! Door een breed aanbod aan activiteiten is Merz Dordrecht het cultureel centrum in Dordrecht. Diner, borrelen, livemuziek, house DJ’s, je vindt het allemaal onder één dak. Het enige nadeel is dat je zomaar je moeder kunt tegenkomen op onze dansvloer!
Deze missie vind je ook terug in ons logo. De wereldbol staat voor het principe “iedereen is van de wereld en de wereld is van iedereen”. Bij Merz kan je onbegrensd zijn wie je bent!

Door regelmatig onze werknemers kennis te laten maken met de oorsprong van onze producten, ontstaat er een oprechte passie voor hetgeen zij serveren. Vlaamse bierbrouwerijen, aardbeienboeren, maar ook slagerijen- niets is hen nog vreemd. De filosofie van Merz heeft als kernwoord ‘beleving’. Horeca is een vak, een ambacht. Door op een positieve manier kennis te vergaren, kan ons personeel perfect voldoen aan de persoonlijke wensen van de gast.

 

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat we je de best mogelijke ervaring op onze website kunnen geven. We gebruiken ze puur voor analytische doeleinden en ze hebben nauwelijks gevolgen voor je privacy.