Mogelijkheden

MerzMerz is gevestigd in een authentiek pakhuis uit 1640 aan een oude werkhaven aan de rand van het centrum van Dordrecht. Het is een toegankelijk etablissement waar jong & oud elkaar ontmoet; een restaurant met een verrassende kaart en café met een podium voor de leukste activiteiten en een 150m2 grote zaal voor (zakelijke) evenementen. Kortom een horeca totaal concept voor iedereen!

De totale capaciteit van ons pand bedraagt 500 personen! Eten, drinken, dansen, werken; het kan allemaal bij Merz Dordrecht. Een verjaardagsfeest, jubileum vieren of receptie geven behoort natuurlijk tot de mogelijkheden. Maar sinds kort is er ook de mogelijkheid om te trouwen in onze zaal op de eerste verdieping! Deze heeft een typisch industriële uitstraling waarbij de authentieke kenmerken van ons oude pand zijn behouden.

Bekijk onze groepsarrangementen pagina voor onze speciale brochure voor groepen en zakelijke bijeenkomsten!

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat we je de best mogelijke ervaring op onze website kunnen geven. We gebruiken ze puur voor analytische doeleinden en ze hebben nauwelijks gevolgen voor je privacy.