Eten

In ons restaurant wordt gekookt met verse ingrediënten om verrassende gerechten te serveren geïnspireerd op de multiculturele keuken. Onze handtekening is de creatieve bereidingswijze van eeuwenoude producten, om de gasten de vele mogelijkheden van ons vak te laten zien en hen op die manier telkens weer te verrassen.
Omdat elk jaargetijde andere groenten geoogst worden, wisselt onze kaart per seizoen. Ons uitgangspunt is in te spelen op de behoeften van de gast per seizoen. Eten we in de herfst zoeter? Wat zijn de vergeten pareltjes qua zomergroenten?

Op dinsdagen serveren wij in de lente en zomer een pastagerecht buiten de kaart om en in de wintermaanden een originele stamppot. Woensdags houden wij de traditie van Prakkie Voor ‘N Prikkie in stand, waarop wij altijd een gerecht voor een lage prijs aanbieden. En elke donderdag kan er bij ons onbeperkt spareribs gegeten worden!
Voor groepen hebben wij speciaal geselecteerde arrangementen.

AFHAALKAARTMENUKAARTKINDERKAARTWIJNKAART

Bekijk hier meer informatie over allergenen en onze allergenenkaart.

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat we je de best mogelijke ervaring op onze website kunnen geven. We gebruiken ze puur voor analytische doeleinden en ze hebben nauwelijks gevolgen voor je privacy.

Scroll Up