Uit eten in een restaurant op een prachtige locatie in Dordrecht

Wil jij graag uit eten in Dordrecht? Kom dan langs bij Merz Dordrecht! Onze menukaart biedt genoeg keuze voor iedereen. Bovendien heten we jou en je gezelschap welkom om uit eten te gaan met een warme en huiselijke service, wat ons restaurant in het centrum van Dordrecht zo bijzonder maakt. Kom gezellig uit eten aan de oude werkhaven in het historische Dordrecht en ontdek de unieke sfeer.

Ga uit eten in Dordrecht en ervaar onze verrassende gerechten

In ons restaurant wordt gekookt met verse ingrediënten om verrassende gerechten, geïnspireerd op de multiculturele keuken, te serveren. Ons kenmerk is de creatieve bereidingswijze van eeuwenoude producten. Hiermee laten we onze gasten de vele mogelijkheden van ons vak ervaren en verrassen hen op die manier telkens weer. Omdat elk jaargetijde andere groentes geoogst worden, wisselt ons uitgebreide menu per seizoen. Per seizoen inspelen op de behoeften van de gasten is ons uitgangspunt. Eten we in de herfst zoeter? Wat zijn de vergeten pareltjes qua zomergroentes? Ga gezellig met jouw gezelschap uit eten bij ons in het centrum van Dordrecht en ervaar het zelf!

Speciale aanbiedingen en tradities

Op dinsdagen serveren wij in de lente en de zomer een pastagerecht buiten de kaart om. Ook in de wintermaanden hebben wij een speciaal gerecht: een originele stamppot. Elke woensdag serveren wij een Prakkie Voor ‘N Prikkie, een heerlijk gerecht voor een lage prijs. Daarnaast eet je bij ons op donderdag onbeperkt spareribs! Wil je gezellig uit eten in het centrum van Dordrecht met een vriendengroep of met je familie? Wij hebben speciale arrangementen voor groepen.

Reserveer direct een plekje in ons restaurant

Wil je graag gezellig uit eten in het centrum van Dordrecht, regio Rotterdam? Bij ons is iedereen welkom. Reserveer gerust een plekje via ons online reserveringsformulier of kom langs. Wij zoeken graag een mooi plekje voor je uit wanneer je bij ons in het historische centrum van Dordrecht gezellig uit eten gaat. Voor verdere vragen bereik je ons op 078-6132582.

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat we je de best mogelijke ervaring op onze website kunnen geven. We gebruiken ze puur voor analytische doeleinden en ze hebben nauwelijks gevolgen voor je privacy.

Scroll Up