Eten

Uit eten in een restaurant op een prachtige locatie in Dordrecht

Wil jij graag gezellig uit eten in het centrum van Dordrecht? Kom dan langs bij Merz Dordrecht! Onze menukaart biedt genoeg keuze voor iedereen. Bovendien heten we jou en je gezelschap welkom met warme en huiselijke service, wat ons restaurant zo bijzonder maakt. Kom gezellig uit eten aan de oude werkhaven, in het centrum van Dordrecht, en ontdek de unieke sfeer.

Ga gezellig uit eten in Dordrecht en ervaar onze verrassende gerechten

In ons restaurant wordt gekookt met verse ingrediënten om verrassende gerechten te serveren geïnspireerd op de multiculturele keuken. Onze handtekening is de creatieve bereidingswijze van eeuwenoude producten, om de gasten de vele mogelijkheden van ons vak te laten zien en hen op die manier telkens weer te verrassen. Omdat elk jaargetijde andere groenten geoogst worden, wisselt onze kaart per seizoen. Inspelen op de behoeften van de gasten per seizoen is ons uitgangspunt. Eten we in de herfst zoeter? Wat zijn de vergeten pareltjes qua zomergroenten? Ga gezellig met uw gezelschap uit eten bij ons in het centrum van Dordrecht en ervaar het zelf!

Speciale aanbiedingen en tradities

Op dinsdagen serveren wij in de lente en de zomer een pastagerecht buiten de kaart om. Ook in de wintermaanden hebben wij een speciaal gerecht: een originele stamppot. Elke woensdag serveren wij een Prakkie Voor ‘N Prikkie, een heerlijk gerecht voor een lage prijs. Daarnaast eet je op donderdag onbeperkt spareribs bij ons! Wil je gezellig uit eten in het centrum van Dordrecht met een vriendengroep of met je familie? Wij hebben speciale arrangementen voor groepen.

Reserveer direct een plekje in ons restaurant

Wil je graag gezellig uit eten in het centrum van Dordrecht? Bij ons is iedereen welkom. Reserveer gerust een plekje via ons online reserveringsformulier of kom langs. Dan zoeken wij graag een mooi plekje voor je uit. Voor verdere vragen kun je ons bereiken op 078-6132582.

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat we je de best mogelijke ervaring op onze website kunnen geven. We gebruiken ze puur voor analytische doeleinden en ze hebben nauwelijks gevolgen voor je privacy.

Scroll Up