Kerstmenu


Kerstmis is voor ons het vieren van het samenzijn. En wij vieren dit graag met jullie in een winterse sfeer waarbij elkaars warmte net wat meer wordt gevoeld…

AMUSE

blini | rode biet | gerookte forel | citroencrème
| of |
blini | rode biet | blauwaderkaasmousse

VOORGERECHT

parelhoenpastei | vijgencompote | pompoencrème
| of |
cannelloni | pompoen | mierikswortel | druiven

SOEP

pastinaak | gember | oven gegaarde oesterzwam | pancetta

HOOFDGERECHT

op de barbecue gegaard speenvarken | geglaceerde wortelen | chocoladeportjus | spinazie | pommes duchesse
| of |
op de barbecue bereidde hele zeebaars | geglaceerde wortelen | beurre blanc | spinazie | pommes duchesse
| of |
op de barbecue geroosterde puntpaprika | quinoavulling | hallumi | wortelen| salsa | muntsaus

NAGERECHT

kersentulband | kruiden-karamelstroop | gold merengue
| of |
kaasplankje | proefglaasje Pedro Ximenez of calvados

Het kerstmenu kost 39,- per persoon. Ons kerstmenu is te bestellen op kerstavond (dinsdag 24/12) en Tweede Kerstdag (donderdag 26/12). Het hoofdgerecht wordt op deze dagen uitgeserveerd als ‘Shared Dining Plate’, waarbij twee of drie van de opties bij elkaar op één schaal uitgeserveerd wordt. Hierbij wordt rekening gehouden met voorkeur en allergieën. Deze dagen hebben wij als extra activiteit voor de kinderen worstjes grillen en marshmallows verwarmen boven de vuurkolf! Onze reguliere kaart komt op kerstavond en Tweede Kerstdag te vervallen, m.u.v. de Huisgerookte Carpaccio, Vegetarische Soep, Spareribs, Saté Merz, Gegrilde Hele Vis, Maaltijdsalade kaas en noten en onze kinderkaart. Vrijdag 20/12 tot en met zondag 22/12 is dit kerstmenu ook te bestellen, met als wijziging voor het hoofdgerecht hertenrug i.p.v. speenvarken.

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat we je de best mogelijke ervaring op onze website kunnen geven. We gebruiken ze puur voor analytische doeleinden en ze hebben nauwelijks gevolgen voor je privacy.

Scroll Up