Romantisch uit eten Dordrecht

Romantisch uit eten op een unieke locatie in Dordrecht

Wisselende Seizoensgerechten

Unieke locatie in Dordrecht

Warm & huiselijk Gevoel

Wil je met je partner of met een date romantisch uit eten in het prachtige Dordrecht? Reserveer dan een mooi plekje in ons restaurant. Met een authentiek pakhuis met uitzicht op de oude werkhaven, beschikken we over een unieke locatie. Om de avond helemaal compleet te maken, zorgen we voor een warme en huiselijke sfeer. Bovendien hebben we het gastheerschap geheel eigen gemaakt. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt en maken geen onderscheid tussen de verschillende doelgroepen.

Een tafel reserveren?

078-6132582

Merz Dordrecht gerecht

Ga romantisch uit eten en ervaar de verrassende smaken van onze keuken in Dordrecht

Voor het romantische diner zorgen wij natuurlijk voor heerlijke gerechten. Onze multiculturele keuken maakt gebruik van verse ingrediënten die per seizoen verschillen. Laat je verrassen door onze creatieve bereidingswijze en ervaar de unieke smaak van de eeuwenoude producten. Wil je graag een ander gerecht dan op de menukaart staat? Kom dan op dinsdag tijdens de lente of zomer voor een exclusief pastagerecht of geniet van onbeperkt spareribs op donderdag. Wil je iemand anders een etentje cadeau doen? Kijk dan ook eens naar onze Merz cadeaubon.

Bekijk ons menu!

Reserveer een tafel voor een onvergetelijke date

Wil je heerlijk romantisch uit eten met je partner of date in ons restaurant in Dordrecht? Reserveer dan direct een tafel en laat je verrassen door onze huiselijke sfeer en verse gerechten. Naast romantisch uit eten, kun je bij Merz Dordrecht ook heerlijk borrelen, stappen in het weekend en vergaderen met collega’s. Je kunt online een reserveringsformulier invullen of een mail sturen naar reservingen@merzdordrecht.nl. Voor vragen kun je ons bellen op 078-6132582.

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat we je de best mogelijke ervaring op onze website kunnen geven. We gebruiken ze puur voor analytische doeleinden en ze hebben nauwelijks gevolgen voor je privacy.

Scroll Up