Uit eten met groep Dordrecht

Uit eten gaan met een grote groep in het centrum van Dordrecht

Wisselende Seizoensgerechten

Unieke locatie in Dordrecht

Warm & huiselijk Gevoel

Wil je graag uit eten gaan met een grote groep op een geweldige locatie in Dordrecht? Bezoek dan ons restaurant aan een oude werkhaven aan de rand van het centrum van Dordrecht. Wij zijn voor iedereen toegankelijk, ook voor grote groepen. Of het nu gaat om een vriendengroep of een grote familie, wij verzorgen een heerlijk diner voor het hele gezelschap. Met een totale capaciteit van wel 500 personen kunnen wij alle groepen met gemak kwijt in ons authentieke pand aan de haven. Kom dus gezellig uit eten met de hele groep bij Merz Dordrecht!

Een tafel reserveren?

078-6132582

Merz Dordrecht gerecht

Ga uit eten met een groep bij ons in Dordrecht en ervaar de huiselijke sfeer

Als je uit eten wilt gaan met een groep of een romantisch diner voor twee wilt, kun je terecht bij Merz Dordrecht. Met ons unieke gastheerschap en vriendelijke personeel zorgen we dat je bij binnenkomst gelijk een warm en huiselijk gevoel krijgt. In ons restaurant is toegankelijkheid een belangrijke waarde, waardoor wij een match zijn voor iedere doelgroep.

Bekijk ons menu!

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Wil je graag uit eten met jouw groep in het gezellige Dordrecht? Neem dan contact met ons op om te reserveren. Wij bespreken graag de mogelijkheden en onze verschillende groepsarrangementen. Je kunt reserveren via het online reserveringsformulier of stuur een e-mail naar reserveringen@merzdordrecht.nl. Voor vragen over de arrangementen kun je ons bellen op 078-6132582.

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat we je de best mogelijke ervaring op onze website kunnen geven. We gebruiken ze puur voor analytische doeleinden en ze hebben nauwelijks gevolgen voor je privacy.