Uit eten omgeving Rotterdam

Uit eten in de omgeving van Rotterdam

 

Wisselende Seizoensgerechten

Unieke locatie in Dordrecht

Warm & huiselijk Gevoel

Wil je graag uit eten gaan in de omgeving van Rotterdam? Reserveer dan bij Merz Dordrecht. Wij beschikken over een uitgebreid menu met fantastische gerechten bereid met verse ingrediƫnten. Onze koks hebben passie voor het vak en dat laten ze zien in de creatieve bereidingswijze van onze gerechten. Bovendien houden wij rekening met de seizoensgebonden groentes en wensen van onze gasten. Kom gezellig uit eten en ervaar deze unieke gerechten op een historische locatie in de omgeving van Rotterdam.

Een tafel reserveren?

078-6132582

Merz Dordrecht gerecht

Ervaar een huiselijke sfeer en ga uit eten in de omgeving van Rotterdam

Uit eten gaan hoort een bijzondere ervaring te zijn. Ons eetcafé aan een oude werkhaven in Dordrecht biedt niet alleen een mooi uitzicht, maar ook een authentiek interieur, gastvrij personeel en een gezellige, huiselijke sfeer. Hiermee creëren we een geweldige avond voor een romantisch diner, een etentje met een grote groep, een lunch of zelfs een vergadering met collega’s. Iedereen is bij ons welkom.

Bekijk ons menu!

Kom langs en ervaar de heerlijke gerechten

Wil je graag uit eten gaan in de omgeving van Rotterdam? Kom dan bij ons langs en ervaar de huiselijke sfeer zelf. Je reserveert bij ons via het online formulier of door een e-mail te sturen naar reserveringen@merzdordrecht.nl. Voor vragen bereik je ons via 078-6132582. Wij ontvangen je graag in ons historische pand aan de haven.

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat we je de best mogelijke ervaring op onze website kunnen geven. We gebruiken ze puur voor analytische doeleinden en ze hebben nauwelijks gevolgen voor je privacy.