Uit eten omgeving Rotterdam

Heerlijk uit eten gaan in de omgeving van Rotterdam

Wisselende Seizoensgerechten

Unieke locatie in Dordrecht

Warm & huiselijk Gevoel

Ben je op zoek naar een restaurant om uit eten te gaan in de omgeving van Rotterdam? Dan kun je uitstekend terecht bij Merz Dordrecht. Wij bereiden fantastische gerechten met verse ingrediƫnten. Onze koks hebben echt passie voor het vak en dat laten ze zien in de creatieve bereidingswijze van onze gerechten. Bovendien houden wij rekening met de seizoensgebonden wensen van onze gasten. Daarom verandert onze kaart met de seizoenen, gericht op de groenten die in die periode geoogst worden. Kom gezellig uit eten bij Merz Dordrecht en ervaar deze unieke gerechten op een fantastische locatie in de omgeving van Rotterdam.

Een tafel reserveren?

078-6132582

Merz Dordrecht gerecht

Ervaar een huiselijke sfeer en ga uit eten in de omgeving van Rotterdam

Uit eten gaan hoort een bijzondere ervaring te zijn. Dat weten wij als geen ander. Onze locatie aan een oude werkhaven biedt niet alleen een mooi uitzicht, maar ook een authentiek interieur, gastvrij personeel en een gezellige, huiselijke sfeer. Hiermee creëren we een geweldige avond voor een romantisch diner, een etentje met een grote groep, een lunch of zelfs een vergadering met collega’s. Iedereen is bij ons welkom.

Bekijk ons menu!

Kom langs en ervaar de sfeer zelf

Wil je graag uit eten gaan in de omgeving van Rotterdam? Kom dan langs bij Merz Dordrecht en ervaar de huiselijke sfeer zelf. Je kunt bij ons reserveren via het online formulier of door een e-mail te sturen naar reserveringen@merzdordrecht.nl. Voor vragen kun je ons bereiken op 078-6132582. Wij ontvangen je graag in ons authentieke pand aan de haven.

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat we je de best mogelijke ervaring op onze website kunnen geven. We gebruiken ze puur voor analytische doeleinden en ze hebben nauwelijks gevolgen voor je privacy.

Scroll Up