Zakelijk

U kunt in onze vergaderzaal terecht met een select groepje collega’s of een grote groep tot ca. 200 personen. In overleg zijn ook de andere ruimtes te gebruiken, zoals het café-, restaurant- en podiumgedeelte. De capaciteit van de hele locatie is maximaal 500 personen. Alle benodigde faciliteiten zijn hier aanwezig, zodat uw zakelijke bijeenkomst vlekkeloos verloopt. En omdat wij een uitgebreide eigen keuken hebben, kunt u bij ons ook gelijk heerlijk genieten van lekkere hapjes en drankjes!

Door onze unieke en veelzijdige locatie biedt Merz Dordrecht naast de vergaderarrangementen een breed scala aan mogelijkheden voor uw business events. Van een vernieuwend lunch- of dinerbuffet, een zomerse barbecue tot een mooi uitgeserveerd menu; het is allemaal mogelijk. Een formele borrel met klanten of een informele bedrijfsborrel, wij verzorgen het graag voor u.

En dankzij een groot netwerk aan professionals kunnen wij aan uw business event een (ont)spannende omlijsting geven met een activiteit als RIB-varen, een quiz, een lachworkshop of wat dacht u van het opnemen van een heuse lipdub? Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om een wandeling te maken langs de haven of het prachtige historische centrum van Dordrecht verkennen! Wenst u een programma speciaal op maat? Wij denken graag met u mee! Een team van ervaren medewerkers staat voor u klaar om uw gasten in de watten te leggen, graag bespreken wij in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

In onze brochure vindt u keuzemenu’s, buffetten en diverse lunchmogelijkheden, daarnaast is het ook mogelijk om een menu en/of buffet helemaal op uw wensen aan te passen. Omdat onze keuken graag gebruik maakt van seizoensproducten zal het aanbod regelmatig wisselen.

Weet u dat wij ook uw lunch of diner op een door u gewenste locatie kunnen verzorgen?

Klik hier om onze arrangementen brochure te bekijken

I.v.m. de richtlijnen omtrent corona kan ons aanbod iets afwijken van het genoemde in onze brochure.
 

  • Voer een getal tussen 1 en 5 in.
  • Voer een getal tussen 1 en 5 in.

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat we je de best mogelijke ervaring op onze website kunnen geven. We gebruiken ze puur voor analytische doeleinden en ze hebben nauwelijks gevolgen voor je privacy.

Scroll Up