Zakelijk

Een unieke locatie om te vergaderen in Dordrecht

Wisselende Seizoensgerechten

Unieke locatie in Dordrecht

Warm & huiselijk Gevoel

Bent u op zoek naar een unieke vergaderlocatie om rustig te kunnen vergaderen met een verzorgde lunch in Dordrecht? U kunt in onze vergaderzaal terecht met een select groepje collega’s of een grote groep tot ca. 200 personen. In overleg zijn ook de andere ruimtes te gebruiken, zoals het café-, restaurant- en podiumgedeelte. De capaciteit van de gehele locatie is maximaal 500 personen. Alle benodigde faciliteiten zijn hier aanwezig, zodat uw zakelijke bijeenkomst vlekkeloos verloopt. En omdat wij een uitgebreide eigen keuken hebben, kunt u bij ons ook gelijk heerlijk genieten van lekkere hapjes en drankjes! Kies voor het huren van onze zaal en kom vergaderen met een heerlijke lunch op een unieke vergaderlocatie in Dordrecht.

Een tafel reserveren?

078-6132582

Merz Dordrecht gerecht

Vergaderen met lunch of diner in Dordrecht

Door onze unieke en veelzijdige vergaderlocatie, biedt Merz Dordrecht, naast de vergaderarrangementen, een breed scala aan mogelijkheden aan voor uw business events. Van een vernieuwend lunch- of dinerbuffet met een groep, een zomerse barbecue, een mooi menu tot zelfs het verzorgen van een lunch of diner op een door u gewenste locatie; het is allemaal mogelijk. Heeft u een formele borrel met klanten of een informele bedrijfsborrel? U kunt eenvoudig een zaal huren bij ons in Dordrecht. Wij verzorgen het graag voor u.

 

 

 

Kies voor een arrangement op maat

Dankzij een groot netwerk aan professionals kunnen wij een (ont)spannende omlijsting geven aan uw evenement. Wij bieden meerdere activiteiten aan, waaronder RIB-varen, een quiz, een lachworkshop en het opnemen van een heuse lipdub. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om een wandeling te maken langs de haven of om het prachtige historische centrum van Dordrecht te verkennen! Wenst u een programma speciaal op maat? Wij denken graag met u mee! Een team van ervaren medewerkers staat voor u klaar om uw gasten in de watten te leggen.

Bekijk ons menu!

Neem contact op om een zaal te huren bij ons in Dordrecht

Wilt u een zaal huren om te kunnen vergaderen met een verzorgde lunch op een unieke vergaderlocatie in Dordrecht? Neem dan direct contact met ons op. Vul het onderstaande formulier in of bel ons op 078-6132582. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u in een persoonlijk gesprek.

Weet u dat wij ook uw lunch of diner op een door u gewenste locatie kunnen verzorgen?

Klik hier om onze arrangementen brochure te bekijken

I.v.m. de richtlijnen omtrent corona kan ons aanbod iets afwijken van het genoemde in onze brochure.
 

  • :
  • Voer een getal tussen 1 en 6 in.
    Volgens de RIVM-richtlijnen is een reservering van meer dan 2 personen alleen toegestaan als het om een gezamenlijk huishouden gaat.
  • Voer een getal tussen 1 en 2 in.
    Volgens de RIVM-richtlijnen mag een reservering van meer dan 1 huishouden uit maximaal 2 personen bestaan.

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat we je de best mogelijke ervaring op onze website kunnen geven. We gebruiken ze puur voor analytische doeleinden en ze hebben nauwelijks gevolgen voor je privacy.

Scroll Up