Zakelijk

 

Vergaderen in Dordrecht

 

Wisselende Seizoensgerechten

Unieke locatie in Dordrecht

Warm & huiselijk Gevoel

Wilt u rustig vergaderen in het historische centrum van Dordrecht? U bent van harte welkom bij onze vergaderlocatie in Dordrecht met een groepje collega’s of een grote groep tot ca. 200 personen. In overleg kunt u ook een andere zaal huren, zoals het café-, restaurant- en podiumgedeelte bij ons in Dordrecht. De capaciteit van de gehele locatie is maximaal 500 personen. Alle benodigde faciliteiten zijn hier aanwezig, zodat uw zakelijke bijeenkomst vlekkeloos verloopt. Kies voor het huren van onze zaal en kom vergaderen op een unieke vergaderlocatie in Dordrecht.

Reserveren voor een grote groep?

078-6132582

Merz Dordrecht gerecht

Vergaderen op een unieke locatie in Dordrecht

De unieke en veelzijdige vergaderlocatie van Merz Dordrecht biedt, naast vergaderarrangementen, een breed scala aan mogelijkheden voor uw zakelijke evenementen. Van een vernieuwend buffet, een zomerse barbecue, een uitgebreid menu tot zelfs het verzorgen van een maaltijd op een door u gewenste locatie; het is allemaal mogelijk. Heeft u een formele borrel met klanten of een informele bedrijfsborrel? U kunt eenvoudig een zaal huren bij ons in Dordrecht. Wij verzorgen het graag voor u.

 

Kies voor een arrangement op maat

Dankzij een groot netwerk aan professionals geeft onze vergaderlocatie in Dordrecht een (ont)spannende omlijsting aan uw evenement. Wij bieden meerdere activiteiten aan, waaronder RIB-varen, een quiz, een lachworkshop en het opnemen van een heuse lipdub. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om een wandeling te maken langs de haven of om het prachtige historische centrum te verkennen. Wenst u een speciaal programma op maat wanneer u komt vergaderen bij ons in Dordrecht? Een team van ervaren medewerkers staat klaar om uw wensen werkelijkheid te maken.

Neem contact op om een zaal te huren

Wilt u een zaal huren om te kunnen vergaderen met een verzorgde lunch op een historische vergaderlocatie in Dordrecht? Neem dan direct contact met ons op. Vul het onderstaande formulier in of bel ons op 078-6132582. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u in een persoonlijk gesprek.

Weet u dat wij ook uw lunch of diner op een door u gewenste locatie kunnen verzorgen?

Klik hier om onze arrangementen brochure te bekijken

  • :
  • Voer een getal tussen 1 en 10 in.

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat we je de best mogelijke ervaring op onze website kunnen geven. We gebruiken ze puur voor analytische doeleinden en ze hebben nauwelijks gevolgen voor je privacy.