Zakelijke mailing

Merz Dordrecht voegt regelmatig nieuwe arrangementen aan haar aanbod toe. Netwerkmiddagen, social media borrels, locatie en catering voor uw business event, enzovoorts. Op de hoogte blijven wat Merz Dordrecht voor uw bedrijf kan betekenen? Meld uw bedrijf aan voor onze zakelijke mailing! Wij sturen maximaal zes keer per jaar een strak overzicht met relevante informatie.

MELD UW BEDRIJF AAN VOOR ONZE ZAKELIJKE MAILING!

* verplicht veld
Ik ontvang graag de volgende nieuwsbrief:

Merz Dordrecht gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt enkel om contact op te nemen om nieuws-updates aan te bieden.


U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link ‘Abonnement opzeggen’ te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacyverklaring. Door toestemming te geven, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat we je de best mogelijke ervaring op onze website kunnen geven. We gebruiken ze puur voor analytische doeleinden en ze hebben nauwelijks gevolgen voor je privacy.