Groepsarrangementen

Door onze unieke en veelzijdige locatie biedt Merz Dordrecht naast een diversiteit aan eet-, drink- en dansmomenten ook een breed scala aan mogelijkheden voor groepen! Merz Dordrecht is gevestigd in een oud pakhuis uit 1640 aan een oude werkhaven aan de rand van het centrum van Dordrecht. Een unieke locatie met een horeca totaal concept voor iedereen. Of het nu gaat om een receptie, vrijgezellenfeest, babyborrel, familiediner of reĆ¼nie! Wij kunnen jullie uitje compleet maken met een activiteit als een lachworkshop, een quiz of het opnemen van een heuse lipdub! We kunnen zelfs een overheerlijke lunch of diner op locatie verzorgen. Of wat dacht je er van om te trouwen in onze zaal op de eerste verdieping?

De totale capaciteit van ons pand bedraagt 500 personen. Onze ruime zaal op de eerste verdieping heeft een typisch industriƫle uitstraling waarbij de authentieke kenmerken van ons pand zijn behouden. Deze zaal is flexibel in te delen en voorzien van alle benodigde faciliteiten voor een geslaagde dag en/of avond. Ook voor onze bar en restaurant zijn diverse invullingen mogelijk.
Wij nodigen je graag uit om onder het genot van een kopje koffie of thee in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden die we kunnen bieden te bespreken!

Klik hier voor onze brochure voor groepen en zakelijke partijen

I.v.m. de richtlijnen omtrent corona kan ons aanbod iets afwijken van het genoemde in onze brochure.

  • :
  • Voer een getal tussen 1 en 10 in.

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat we je de best mogelijke ervaring op onze website kunnen geven. We gebruiken ze puur voor analytische doeleinden en ze hebben nauwelijks gevolgen voor je privacy.