Vergaderen met lunch Dordrecht

Vergaderen met lunch in Dordrecht

 

Wisselende Seizoensgerechten

Unieke locatie in Dordrecht

Warm & huiselijk Gevoel

Bent u op zoek naar een locatie waar u het vergaderen kunt combineren met een heerlijke lunch in het centrum van Dordrecht? Reserveer in dat geval direct bij Merz Dordrecht. U bent samen met uw gezelschap van harte welkom om na het vergaderen te genieten van de interessante gerechten op onze uitgebreide kaart. U geniet niet enkel van een heerlijke lunch, maar ook van een huiselijke en warme sfeer waardoor vergaderen met een lunch bij ons in Dordrecht erg prettig is.

Een tafel reserveren?

078-6132582

Merz Dordrecht gerecht

Vergaderen met een lunch met een groot gezelschap in Dordrecht

Ons eetcafé in Dordrecht biedt ruimte aan een groot aantal personen, het is bijvoorbeeld mogelijk om het café-, restaurant- en podiumgedeelte te huren, waardoor er ruimte ontstaat voor wel 500 personen. Het is echter ook mogelijk om een kleinere ruimte bij ons in Dordrecht te huren, waardoor u kunt vergaderen met een heerlijke lunch in een gezelschap. Hoe groot uw gezelschap ook is, alle benodigde faciliteiten zijn bij ons aanwezig, waardoor uw vergadering probleemloos verloopt.

Bekijk ons menu!

Kies voor een groepsarrangement

Wilt u graag bij ons in Dordrecht reserveren omdat u wilt vergaderen met een heerlijke lunch? Reserveer dan direct een van onze groepsarrangementen, zodat u en uw gezelschap optimaal genieten. U reserveert door het reserveringsformulier op onze website in te vullen, maar het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar reserveringen@merzdordrecht.nl. Heeft u nog vragen over ons? Bel dan naar 078-6132582. Wij vertellen u graag meer.

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat we je de best mogelijke ervaring op onze website kunnen geven. We gebruiken ze puur voor analytische doeleinden en ze hebben nauwelijks gevolgen voor je privacy.